Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Párásítórendszer tartozékai

TETŐHŰTÉS PÁRÁVAL, KLÍMAHATÉKONYSÁG NÖVELÉS 

TECNOCOOLING IPARI PÁRÁSÍTÓ RENDSZEREK KIÉPÍTÉSE, RENDSZERELEMEINEK FORGALMAZÁSA 
TETŐHŰTÉS PÁRÁVAL  I  IPARI PÁRÁSÍTÁS  I  IPARI PÁRAHŰTÉS  I  ESD VÉDELEM  I  POR- és SZAGMEGKÖTÉS  I  KLÍMAHATÉKONYSÁG NÖVELÉS

TETŐHŰTÉS PÁRÁVAL, KLÍMAHATÉKONYSÁG NÖVELÉS 

Az ipari hűtés a nagynyomású szivattyú által a légtérbe porlasztott rendkívül apró (4-10 mikrométeres) vízcseppeknek a levegőben való azonnali elpárolgásán alapul. Az evaporáció (párolgás) közben a halmazállapot változáson átmenő víz a körülötte lévő levegőből a párolgáshoz szükséges hőenergiát elvonja, ezáltal drasztikusan hűtve környezetét. 

TETŐHŰTÉS - a Tecnocooling párahűtő rendszere alkalmas lapostetős csarnokok TETŐHŰTÉSÉRE. Ebben az esetben is, a hűtés a légtérbe porlasztott rendkívül apró vízcseppeknek a levegőben való azonnali elpárolgásával valósul meg, így a hő nagy része az épületen kívül marad. A folyamat adiabatikus, a szivattyút tápláló elektromos energián kívül a hűtési effektus megvalósulásához további energia befektetés, hőelvonás nem szükséges.
Ennélfogva a hagyományos klímákhoz viszonyítva hűtőrendszereink üzemeltetése jelentősen kevesebb energiafelhasználással jár, ezáltal környezetbarát.


Bővebb információ, kapcsolatfelvétel: 


 

Érdeklődésére a TecnoCooling Kft. munkatársa fog válaszolni.