Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Párásítás - Párahűtés

ipariparasitas_tecnocooling

TECNOCOOLING IPARI PÁRÁSÍTÓ RENDSZEREK KIÉPÍTÉSE, RENDSZERELEMEINEK FORGALMAZÁSA 
IPARI PÁRÁSÍTÁS  I  IPARI PÁRAHŰTÉS  I  ESD VÉDELEM  I  POR- és SZAGMEGKÖTÉS  I  KLÍMAHATÉKONYSÁG NÖVELÉS

A természetes anyagokkal dolgozó ipari szektorokban – papírgyártásban, textiliparban, nyomdaiparban, faiparban, bútorgyártásban – és különböző ipari felületkezelési eljárásoknál a késztermék minőségét nagyban befolyásolja a felhasznált nyersanyagok és a környezet nedvességtartalma.
Megfelelő páratartalom esetén kevesebb a selejt végtermék, gazdaságosabb a termelés.  Párásító berendezéseink páratartalom szabályozó automatikával szerelve azt a biztonságot nyújtják megrendelőinknek, hogy üzemidőben, és üzemen kívül is állandóan tartható a gyártáshoz megkívánt páratartalom, így a nyersanyagok nem veszítenek nedvességtartalmukból az éjszakai, hétvégi illetve ünnepi leállások alatt sem.
Csarnokok párásításához ugyanakkor lehetőség van külön csak páratartalom mérő szonda beszerelésére is, ebben az esetben a szivattyú manuális ki-bekapcsolásával szabályozható a páratartalom, viszont a rendszer ilyenkor a megfelelő légnedvesség szinten tartásához folyamatos felügyeletet igényel. Rendszereink moduláris kiképzésüknek köszönhetően bármilyen csarnok, raktár helység, egyéb ipari létesítmény – legyen az akár konkáv alaprajzú, vagy extra belmagasságú – párásításához igazíthatók, egyazon szivattyúval kiépíthető igény szerint több, külön üzemeltethető párásító kör is, amelyek a szükséges páramennyiség függvényében szabályozhatók. Ilyen esetekben helységenként külön mérő-szabályzó egység szükséges. Akár a helységen belül lokálisan is szabályozható a kibocsájtott páramennyiség a fúvókák irányított elhelyezésével.

Bővebb információ, kapcsolatfelvétel:  Érdeklődésére a TecnoCooling Kft. munkatársa fog válaszolni.

Eurojet mennyezeti ventilátor Eurojet mennyezeti ventilátor
Alacsony belterek párásításához ajánlott speciális termék. 360 fokban képes a párát horizontális irányban teríteni. Párásít és adiabatikus hűtést eredményez. Szinte hangtalan: 25 dB hangerő.
Rendezés:
Nézet: