Weboldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.
Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért,
Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák TecnoCooling Kft. cég (székhely: 2161 Csomád, Kossuth Lajos út 103., adószám: 14458011-2-13), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket.

Szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve: TecnoCooling Kft.

A szolgáltató székhelye: 2161 Csomád, Kossuth Lajos út 103.

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@icool.hu

Cégjegyzékszáma: 13-09-122870

Adószáma: 14458011-2-13

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Budapest Környéki Törvényszék Cégbíróság

Kamara: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK)

Telefonszámai: 06 70 633 33 10

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató adatai: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. (1538 Budapest, Pf.: 510., support@tarhely.eu)

Alapvető rendelkezések

1.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzatértelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről Fulfillment szolgáltatás webshopok számára szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

1.2. Hatályos a keltezés dátumától kezdve visszavonásig, az ÁSZF módosításáról jelen webshop bejegyzései között hirdetményben értesítjük Látogatóinkat, Ügyfeleinket.

1.3. A webshop, mint szerzői jogi mű szerzői jogi védelme alatt áll, TecnoCooling Kft. – Minden jog fenntartva – 2020. 

1.4. Rendelkezésre állás

Szolgáltató gondoskodik arról, hogy amikor a jogosult használónak szüksége van rá, valóban hozzá tudjon férni a kívánt információhoz, és rendelkezésre álljanak az ezzel kapcsolatos eszközök, akadályoztatás esetén telefonos elérhetőségünkön tájékozódhatnak a helyreállás menetéről és az újbóli hozzáférés várható határideje kapcsán.

1.5. Adatvédelmi tájékoztató elérhető az adatvédelem menüpont alatt.

1.6. A termékek feltüntetett árai tartalmazzák az Áfát, amely 27% minden termékünk esetében. A szállítási költség természetesen a rendelt termék mennyiségétől függően változhat, maximum 1 kilós csomag esetén min. 990 Ft bruttó szállítási díjat, utánvétes rendelés esetén további bruttó 530 Ft költséget számít fel rendszerünk.

1.7. A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

1.8. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról és feltételeiről.

1.9. A Vásárló akár a Szolgáltató által biztosított Webshop keresőjében, akár a terméklistában megkeresheti és kiválaszthatja a megfelelő terméket.
A terméket “Kosárba” helyezve a Vásárló a Pénztár linkre kattintva megadhatja szállítási elérhetőségeit, amelyek alapján a Webshop tájékoztatja a rendelkezésre álló szállítási módokról, azok várható költségeiről, továbbá Vásárló kiválaszthatja a Fizetési módozatot is, amelyek Készpénz avagy Utánvét és Banki Átutalás lehetnek. A rendelést Vásárló a Véglegesítés gomb megnyomásával küldheti el Szolgáltató részére, aki erről e-mailben értesül, Szolgáltató pedig fizetési módtól függően reagál a rendelésre, Banki átutalás kiválasztása esetén Díjbekérő dokumentumot küld Vásárló részére és a vásárlás illetve az ahhoz kiválasztott szállítási mód költségének Szolgáltató bankszámlájára történő beérkeztéig a rendelés feldolgozása felfüggesztett állapotban marad, bankkártyás fizetés vagy utánvét esetén Szolgáltató 72 munkaórán belül megkezdi a rendelés feldolgozását és Vásárlóval az egyeztetést is kezdeményezi elektronikus és telefonos formában egyaránt.


1.10. A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. Megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

1.11. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

1.12. Elállás joga: A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket, ilyen esetben a teljes szállítási költség a visszaküldés költségével együtt a Fogyasztót terheli, aki ezen feltételt a rendelés leadásával egyúttal elfogadja. Elállás esetén a kiszállítási költségről Vállalkozás elektronikus számlát állít ki, melyet e-mailben továbbít Fogyasztó részére, aki a számlát átutalásos vagy Raiffeisen Bankfiókban Vállalkozás számlaszámára történő befizetéssel egyenlíthet ki.

1.13.
Fogyasztó megrendelésének leadásával egyúttal beleegyezik, hogy Szolgáltató webáruháza automatikus e-mail formájában felkérje megrendelt termékeinek illetve a webáruház értékelésére, továbbá termékértesítő hírlevél kiküldésére. Fogyasztó értékelésének értékelhető és moderálás után megjelenő visszajelzése alapján egyúttal hozzájárul ahhoz, hogy az értékelés megjelenjen Szolgáltató webáruházain illetve közösségi oldalain egyaránt. A felhasználható és moderálható termékértékelését Szolgáltató honorálhatja Fogyasztó részére egyszer használható kupon formájában, melyet nem akciós, teljes árral rendelkező termékek esetében Fogyasztó felhasználhat egyszeri alkalommal.

A terméket eredeti állapotában küldje vissza panasz esetén, hiányos terméket nem áll módunkban visszavenni!

Garancia, jótállás

Meghibásodás esetén a garancia levélben található szervizek bármelyikében személyesen vagy telefonon tájékoztatják a teendőkről, illetve elérhetőségeink valamelyikén is tájékoztatást nyújtunk. Lásd még: 151/2003. Korm. rendelet. A PTK-féle jótállás, kellékszavatosság, termékszavatosság szabályai.
1.18. Az új termékeinkre 12 hónap, a használt termékeinkre 6 hónap garanciát vállalunk.

Panaszkezelés

1.19. Az esetleges panaszait az info@icool.hu címre küldheti, vagy személyesen 2132 Göd, Rákóczi út 118. (bejárat a Sport utca felől)

Vegyes rendelkezések

1.20. Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni.

Felhasználó és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30

(harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a Budapest Környéki Törvényszék Cégbíróság /Törvényszék illetékességét jelöli meg.

Göd, 2020. 05. 20.

Az oldal tetejére