Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Páratartalom szabályozás a faiparban

Leírás

Páratartalom szabályozás a faiparban:

A megfelelő külső környezeti tényezők biztosítása nélkülözhetetlen a faipar, a bútorgyártás területén. Alacsony páratartalom esetén a faanyag kiszárad, kirepedezik, vetemedik.
Magyarország területén a klimatikus viszonyoknak köszönhetően az év kétharmad részében alacsony a relatív páratartalom, ami – a minőség megtartása mellett – megnehezíti a faanyag megfelelő feldolgozását, kezelését, tárolását. A páratartalom-szabályozás fontosságát az élet számos más területén is magától értetődőnek tekinthetjük.
Az általunk forgalmazott párásító rendszerrel beállíthatjuk a gyártási folyamatnak megfelelő páratartalom szintet. A párásítás előnye továbbá, hogy tetemesen csökken a levegőben szálló por mennyisége is, nagyban megkönnyítve a műhelyen belüli festékrészlegben dolgozók munkáját.

Projekt (2020.)
Feladat: NÉMETH-FA KFT. Lenti (Zala megye)  faipar páratartalom szabályozás
Eszköz/rendszer: magasnyomással működtetett, automatizált vonalsoros/EuroJet párásító rendszer

A NÉMETH-FA KFT. a legmodernebb CNC technológiák segítségével állítja elő minőségi termékeit. Legyen szó fa nyílászáróról, svédpadlóról, tetőszerkezetéről, vagy akár egy saját faházról, egyedi elképzeléseket is megvalósítanak. Jelenleg 100 fővel dolgoznak, rendkívül széles kínálatot biztosítva megrendelőiknek.
Ebbe a folyamatba kapcsolódott bele a TecnoCooling Kft. az automatikus páratartalom szabályozás kapcsán.
Párásító berendezéseink páratartalom szabályozó automatikával szerelve azt a biztonságot nyújtják megrendelőinknek, hogy üzemidőben és üzemen kívül is állandóan tartható a gyártáshoz megkívánt páratartalom, így a nyersanyagok nem veszítenek nedvességtartalmukból az éjszakai, hétvégi, illetve ünnepi leállások alatt sem.

Németh-Fa Kft. páratartalom szabályozás - Tecnocooling Kft.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!