Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mobil klíma, ventilátor bérlés

Leírás

1. KÜLTÉRI PÁRÁSÍTÓ VENTILÁTOROK

Az iCool Box típusú párásító ventilátorunk mobil párásító berendezés, a vizet a szivattyú segítségével egy szórófejen átnyomva cseppekre porlasztja, és a légtérbe juttatja. A ventilátor segítségével a vízpára nagyobb területen szóródik szét, ezzel elősegítve a legjobb eredményt a párásítás és a megfelelő hőmérséklet elérésében. Az iCool Box és az iCool Box Plus teraszhűtő ventilátor 6-10 ℃ fokkal hűti környezetét.

2. TERASZHŰTŐ VENTILÁTOROK – NAGYNYOMÁSÚ MOBIL PÁRÁSÍTÓK

Az Icool nagynyomású teraszhűtő ventilátor 70 baron vízporlasztással működő mobil (kerekeken guruló, saját tartályos) párásító berendezés. Alkalmas 35-60 m2 közti terület finom párásítására és evaporatív hűtésére vagy adiabatikus hűtésére.

3. KÜLTÉRI MOBIL KLÍMA – ADIABATIKUS TERASZHŰTŐ RENDSZEREK

Az evaporatív vagy más nevén adiabatikus hűtési technológia a hagyományos légkondicionáló rendszerekhez képest egy költséghatékonyabb és környezettudatosabb, így sokkal fenntarthatóbb hűtési megoldást jelent.
Az iCooler hordozható teraszhűtő rendszer párologtató hűtőkészülék, mely 50-250 m2 szabad terület lehűtésére képes. A ventilátor elé helyezett lamellák jobbra-balra való mozgatásával a hideg levegő jól irányítható. Távirányítással működik, és az készülék működését LCD kijelzővel ellátott vezérlőpanelen keresztül követhetjük. Extra funkció: az 1-24 órás időzítés, mellyel előre beprogramozhatjuk, hogy mikor kezdje meg a párologtató hűtő a levegő hűtését, valamint azt, hogy mikor álljon le automatikusan.
Abszolút környezetbarát, működése során nem használ fel és nem bocsát ki magából semmilyen mérgező vagy egyéb káros anyagot. A fizika törvényszerűségét kihasználva, a párolgás elvén hűti le környezetét. A hűtés során nem bocsát ki magából vízpárát, nem nedvesíti környezetét.

Ha időszakos / rövidebb időtartamra hűtési megoldásra van szüksége vendéglátóegység teraszán:
– teraszon, vagy szabadban tartott kisebb, nagyobb rendezvény esetén,
– beltéri helyiség klimatizálására is alkalmas,
– csomagolásból kivéve azonnal használható, összeszerelést nem igényel – instant megoldás,
– költséghatékony, gazdaságos működtetésű, környezetbarát technológiával készült,
– manuális és automatizált vezérlés, könnyen kezelhető.

Kérjen ajánlatot vagy tekintse meg kínálatunkat ide kattintva!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!