Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Melegüzemi munkahely párahűtése

Leírás

Acélüzem - munkaállomás mobilhűtése

Helyszín: ÓAM Ózdi Acélművek Kft.

Melegüzemi munkahelynek nevezünk minden olyan munkahelyet, ahol a levegő hőmérséklete tartósan meghaladja a 24 ℃ fokot. Ide sorolhatók többek között, az öntödék, hegesztőműhelyek, kovácsműhelyek, de sütödék, pékségek, sörgyártó üzemek is, ahol magas hulladékhő keletkezik a termelés során.

Hatékony párahűtés - akár tartósan forró környezetben is
Hallott már az evaporatív hűtésről?
Eme környezetbarát hűtési módszer lényege, hogy a víz elpárologtatása révén hül a környezet. A párologtató vagy evaporatív hűtőberendezések egy belső rendszerben keringtetik a párolgáshoz szükséges vizet, így ködpermet kibocsátása nélkül üzemelnek.

Ez különösen előnyös a melegüzemi munkahelyek esetében, ahol a forró munkakörnyezetben a páratartalom nagymértékű emelkedése nélkül drasztikusan csökkenhet a hőmérséklet!

Gyakorlati haszon: dolgozói teljesítmény növelés
Hűtött környezetben a dolgozók nagyobb odafigyeléssel, koncentrációval képesek dolgozni, ráadásul ebben a veszélyes munkakörnyezetben csökken a munkahelyi balesetek, égési sérülések száma.

Gondoljunk csak bele: egy forró nyári napon, amikor a szendvicspanel csarnokszerkezet átmelegszik és hőt sugároz ránk, valamint ezzel egy időben a kemence, amely mellett dolgozunk, szintén óriási hőterhelés számunkra, nincs ember, aki ezt a munkakörnyezetet szeretné.
Erre az egyetlen költséghatékony, energiatudatos megoldás a mobil, evaporatív elven működő hűtőgép, melyet a kemence mellé tolva, azonnal élhető környezetet tudunk biztosítani!

További melegüzemi hűtések:

Falco bútorgyár Zrt. Szombathely - forró hamu megkötése
Kovács Kft., Mezőkövesd - kovácsműhely mobilhűtése

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!