Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás, garancia

Fizetési, szállítási lehetőségek
Kiszállítási díj csomagonként nettó 1.500 Ft-tól (mérettől függően változhat). 
Házhozszállítás:
 magyarországi és külföldi címmel rendelkező pontra el tudjuk juttatni a megrendelt termékeket.

Szerződött szállító partnereink: (a teljesség igénye nélkül): Magyar Posta (MPL), DPD, GLS, Trans-Pack Logisztika Kft., Cargostar Kft., Sameday Kft.
Személyes átvétel: 2132 Göd, Rákóczi u. 118.   


Néhány éve hazánkban is hódító útjukra indultak a kültéri párahűtő rendszerek. A mediterrán- és a nyugati országokban már hosszú évek óta ismert technológia magyarországi úttörője a TecnoCooling Kft.
A hűtési technológia alapja a párolgás okozta hőelvonás. A rendszer lelke a magas nyomású szivattyú, ami 70 bar nyomáson működteti a rendszereinket. Származását tekintve termékeink 100%-ban Olaszországban kerülnek összeszerelésre, kizárólag a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő alkatrészekből.

A nagy nyomással szállított víz speciális tervezésű ködképző szórófejeken keresztül kerül a kültérbe, így keletkezik a rendkívül finomra porlasztott vízpára, amely egészen pici (5-10 mikron) nagyságú vízcseppekből áll - így valósul meg a hatékony kültéri hűtés.
A nagy nyomás és a vízcseppek kis mérete miatt a pára alapvetően nem nedvesít, nem csapódik le a különböző felületeken. A víz levegőbe kerülve azonnal elpárolog. Ez a köd akár 7-12 fokkal is hűti a levegőt, növeli a páratartalmat, a nagy nyári melegben kellemes mikroklímát teremt. Amellett, hogy hűsít, a teraszhűtés területén a legalkalmasabb eszköz a rovarriasztásra is.

Cégünk a TecnoCooling termék kizárólagos magyarországi forgalmazásán kívül foglalkozik a professzionális kültéri párahűtő-rendszerek tervezésével, szakszerű telepítésével és karbantartásával is Magyarországon, Szlovákiában, Szerbiában és Horvátországban. A berendezések lakossági- és ipari felhasználásra egyaránt alkalmasak. A rendszer környezetbarát technológia felhasználásával, energiatakarékos módon működik.

Garancia
Új termékeinkre 12 hónap-, használt készülékeinkre 6 hónap garanciát vállalunk. Meghibásodás esetén a garancia levélben található szervizek bármelyikében személyesen vagy telefonon tájékoztatják a teendőkről, illetve elérhetőségeink valamelyikén is tájékoztatást nyújtunk.
A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!
Elállás joga
A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 naptári napon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Kizárólag a nem használt, sérülés mentes termékeket ebben az esetben a Tecnocooling Kft. köteles visszavenni és a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. Elállás esetén a termék visszajuttatásának költségei a Vásárlót terhelik.