Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás, garancia

Fizetési, szállítási lehetőségek
Kiszállítási díj csomagonként nettó 6.000 Ft (mérettől függően változhat), utánvét lehetőséget nem biztosítunk, csak előre utalás után szállítunk ki futárral. A mobi cool berendezés 2 csomagból áll

Házhozszállítás: magyarországi és külföldi címmel rendelkező pontra el tudjuk juttatni a megrendelt termékeket.
Szerződött szállító partnereink: (a teljesség igénye nélkül): Magyar Posta (MPL), DHL, GLS, Trans-Pack Logisztika Kft., Cargostar Kft.
Személyes átvétel: 2132 Göd, Rákóczi u. 118.   


Néhány éve hazánkban is hódító útjukra indultak a kültéri párahűtő rendszerek. A mediterrán- és a nyugati országokban már hosszú évek óta ismert technológia magyarországi úttörője a TecnoCooling Kft.

A hűtési technológia alapja a párolgás okozta hőelvonás. A rendszer lelke a magas nyomású szivattyú, ami 70 bar nyomáson működteti a rendszereinket. Származását tekintve termékeink 100%-ban Olaszországban kerülnek összeszerelésre, kizárólag a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő alkatrészekből.

A nagy nyomással szállított víz speciális tervezésű ködképző szórófejeken keresztül kerül a kültérbe, így keletkezik a rendkívül finomra porlasztott vízpára, amely egészen pici (5-10 mikron) nagyságú vízcseppekből áll - így valósul meg a hatékony kültéri hűtés.
A nagy nyomás és a vízcseppek kis mérete miatt a pára alapvetően nem nedvesít, nem csapódik le a különböző felületeken. A víz levegőbe kerülve azonnal elpárolog. Ez a köd akár 7-12 fokkal is hűti a levegőt, növeli a páratartalmat, a nagy nyári melegben kellemes mikroklímát teremt. Amellett, hogy hűsít, a teraszhűtés területén a legalkalmasabb eszköz a rovarriasztásra is.

Cégünk a TecnoCooling termék kizárólagos magyarországi forgalmazásán kívül foglalkozik a professzionális kültéri párahűtő-rendszerek tervezésével, szakszerű telepítésével és karbantartásával is Magyarországon, Szlovákiában, Szerbiában és Horvátországban. A berendezések lakossági- és ipari felhasználásra egyaránt alkalmasak. A rendszer környezetbarát technológia felhasználásával, energiatakarékos módon működik.

Garancia
Új termékeinkre 12 hónap-, használt készülékeinkre 6 hónap garanciát vállalunk. Meghibásodás esetén a garancia levélben található szervizek bármelyikében személyesen vagy telefonon tájékoztatják a teendőkről, illetve elérhetőségeink valamelyikén is tájékoztatást nyújtunk.
A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!
Elállás joga
A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 naptári napon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Kizárólag a nem használt, sérülés mentes termékeket ebben az esetben a Tecnocooling Kft. köteles visszavenni és a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. Elállás esetén a termék visszajuttatásának költségei a Vásárlót terhelik.