Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Mobil kültéri klíma

Mobil kültéri klíma

Leírás

A hazánkban csupán néhány éve forgalmazott berendezés alapvetően az épületen kívüli levegő, terasz, mobil sátor hűtésére szolgál. Bár a kültéri klíma berendezések nem annyira látványosak, mint a ködhűtő ventilátorok, mert nincs belőlük kiáramló finom párafelhő, viszont sokkal nagyobb terület lehűtésére képesek. Éppen ezért ajánljuk több száz fős szállodák, hotelek, éttermek, cukrászdák, kávézók teraszának, sátras rendezvények, nagy létszámú esküvők hűtésére. Működési elve – hasonlóan a párásító ventilátorok, ködhűtők működéséhez – szintén a párolgás elve.

Nagy különbség azonban, hogy a párolgáshoz használt víz nem kerül ki a levegőbe, hanem a párologtató hűtőberendezés belső rendszerében marad. A vízfelhasználás a tizedére csökken, mivel a vizet visszaforgatja, újból és újból felhasználja. Másrészről a felhasznált víz egy speciális, hatalmas fajlagos felületű béléstesten keresztül párolog, ami jelentősen megnöveli a hűtés hatékonyságát. Gondoljunk csak bele: a teraszhűtő ventilátor elé helyezett néhány fúvókán át kiáramló vízpermet, vagy egy nagy, tábla alakú béléstestről elpárolgó vízmennyiség lesz-e hatékonyabb?

Miért biztonságos ez szállodák, hotelek számára?
Ugye Önnek is fontos vendégei biztonsága? A kültéri klíma berendezések a zömökebb felépítésüknek köszönhetően nagyon stabilan állnak még akkor is, ha nem a szálloda teraszán, hanem a göröngyösebb füvön helyezzük el őket. A hűtéshez alapvetően nélkülözhetetlen ventilátor is a gép belsejében van elrejtve, így biztos lehet benne, hogy a családosan érkező hotel vendégek kíváncsi gyermekei sem tudnak ujjacskáikkal benyúlni a ventilátor lapátjai közé. További előnye, hogy egyáltalán nem nedvesíti környezetét, így ha a közelben elektromos berendezések vannak, kizárólag az ilyen típusú kültéri klíma berendezések jöhetnek szóba.


Miért biztonságos ez szállodák, hotelek számára?
A vízpermet nélküli kültéri klíma berendezések szinte észrevétlenül bújnak meg a háttérben. A meghívott vendégek sokszor nem is tudják, honnan jön a friss, hűs levegő. Szabadtéren vagy sátor alatt ülve csak akkor szembesülnek a hőséggel, amikor kikerülnek a kültéri klíma hűtési zónájából.

Tekintse meg kínálatunkat ide kattintva!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!