Weboldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Perfect infra sötétsugárzók

Az infrasugárzó panel speciális alumínium ötvözetből készült, melynek felületét különleges, galvanizált bevonat fedi.
Az infrasugárzó készülékektől elvárható módon, nagy teljesítményének köszönhetően azonnal és hatékonyan fűti fel környezetét. A sugárzó panel belsejében találhatóak a fűtő elemek,ezáltal a hagyományos infrapanelekhez hasonlóan nem bocsátanak ki magukból fényt.
Az infra sötétsugárzókat változó teljesítménnyel (1.000-3.200W), több modellben gyártják, így különböző igényeknek is megfelelnek.
Kényelmes: Nem keringteti a levegőt, így nincs felszálló por, szálló baktériumok. Szagmentes, zajmentes, nem világít. Energiatakarékos: Kiváló hőtermelési hatékonyság és hősugárzási hatás jellemzi. Termosztát segítségével szabályozhatja működését és ezzel energiát takarít meg. 
Gyógyhatás: Az infrasugárzás nem a bőr felszinét melegíti, hanem eljut a mélyebb szövetrétegekhez és ott fejti ki terápiás hatását. Fokozódik a vérellátás, az anyagcsere, erősödik az immunrendszer, gyorsulnak a húzódásos, gyulladásos, ízületi betegségek gyógyulási folyamatai, enyhülnek a krónikus felső légúti megbetegedések, allergia tünetei.

Rendezés:
Az oldal tetejére